top of page
Ieškoti
  • zaliavaikukudra

KAS PASAKĖ, KAD STEBUKLŲ NĖRA?!

Vieną gražią dieną gavome laiškelį nuo Gintarės, kuri norėjo sužinoti šiek tiek daugiau apie stebuklus ir apie tai parašyti visiems. Mes žinoma sutikome! Tad kviečiame šiltam ir jaukiam skaitymui apie Stebuklus! -------------------------------------------------------------- Suskamba telefonas, o kitoje ekrano pusėje – Kalėdų Senelio elnias, elfė, fėja ar miško gyventoja Musmirytė. Jums skambina pasaka! Jų herojai vaikams skaito smagias istorijas ir kitaip nuramina mažas jų širdeles.


Personažus įkūnijanti jauna aktorė Simona Jasiškytė šią veiklą pradėjo pirmojo karantino metu, nusprendusi taip praskaidrinti savo ir mažųjų kasdienybę. Tačiau pasakų mielai klausosi ir tėveliai – juk visiems šiuo sudėtingu metu norisi patikėti, kad stebuklai egzistuoja.

– Kaip miško gyventojai karantino metu bendrauja su vaikais? Ar jie turi išmaniuosius telefonus?

– Karantinas buvo paskelbtas ne tik žmonių pasaulyje, bet ir stebuklingame miške. Tad jo gyventojai taip pat negalėjo gyvai matytis vieni su kitais. Vienos pilies princesė sugalvojo pasitelkti į pagalbą stebuklingo veidrodžio magiją ir taip paskambinti vaikams. Apie tai sužinojusi Musmirytė panoro pabendrauti su mažaisiais. Juk žmonių pasaulis toks įdomus ir visiškai kitoks nei stebuklingo miško, kuris žaliuoja prie magiškos Žalios Kūdros. Musmirytė iš princesės pasiskolino veidrodį ir dabar kiekvieną vakarą vaikams seka pasakas. Ji – nuostabi miško gyventoja, kuri apie knygas žino viską. Musmirytė turi savo mažą bibliotekėlę ir dienas leidžia skaitydama bei gerdama savo mėgstamiausią žemuogių arbatą. Visą pokalbį galite skaityti čia:



Jūsų, Musmirytė


16 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page