top of page
Ieškoti
  • zaliavaikukudra

Teatralizuotas koncertas - Skambančios miško istorijos


Sekmadienio popietę į Šv. Kotrynos bažnyčią visus mažuosius sukvietė Žalia vaikų Kūdra ir Šv. Kristoforo orkestro kvintetas, rašoma organizatorių pranešime žiniasklaidai.

Atlikėjai, patapę paslaptingaisiais miško gyventojais, atliko visiems žinomas animacinių filmukų ir filmų melodijas, o miško gyventojai – Musmirytė ir Vermilijonas pagyvino koncertą smagiais žaidimais ir jaukiu bendravimu su žiūrovais.

„Vieną dieną stebuklingo miško gyventojai pamatė labai keistą dalyką. Mažoje dėžutėje keitėsi spalvoti paveikslėliai. O keisčiausia buvo tai, kad besikeičiant paveikslėliams skambėdavo ir keista, dar niekada negirdėta muzika. Ji taip patiko miško gyventojams, kad jie išmoko patys sugroti šias nuostabias, ausis kutenančias melodijas ir sugalvojo pakviesti jus išgirsti, kaip jiems tai pavyko“, – pasakojo Žalia vaikų Kūdra. Šv. Kotrynos bažnyčios koncertų salė jaukiai prisipildė vaikišku juoku ir geromis emocijomis. Žinome, kad skambančių miško istorijų yra nepapasakota tikrai daug, tad greitai vėl kviesime jų pasiklausyti. Nuotraukos - M. Svajoklis Stulpinas

33 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page